dijous, 26 d’abril del 2018

Noticia Lucía Arenas

Lucía Arenas
Lucía Arenas Pastor va nàixer a Benigàmin, una població de la comunitat Valenciana de la comarca de la Vall d’Albaida, al 1977 i és llicenciada en Químiques, docent i escriptora de literatura per a públic infantil i juvenil. Per l'obra “Els temps de Sara” va guanyar el 31é Premi Enric Valor de narrativa juvenil i el XXIé premi Samaruc de l’Associació de Bibliotecaris Valencians.
L’altre dia va anar a l’institut Ferrer i Guàrdia de Benimaclet a donar-los als alumnes una xarrada i explicació del seu llibre. Els va dir que aquest llibre se l’ha fet especialment per a la seua cosina q justament està de pràctiques a aquest institut, perquè diu que a la seua cosina, Marta, no li solien agradar els llibres que li obligaven a llegir a l’escola aleshores, Lucía que li agradava escriure, va començar fent una pluja d’idees per a escriure un llibre.
Quan és reunia amb la seua família els demanava opinió i els deia que com podia continuar l’història i ella agafava un poquet de cada  membre de la família.
Ens conta que al principi, no tenia l’idea de fer un conte com aquest, la seua idea era fer un conte que tractara d’una xiqueta q pateix “acós” o “bulliying” a l’institut i al final acabà en altra cosa totalment diferent.
També ens parla de que ella cada nit li contava un conte als seus fills i que alguns els escrivia però mai havia publicat cap i tampoc s’imaginava guanyar cap premi per presentar-se a un concurs en el qual participava tanta gent.
Ara el llibre està repartit en moltes llibreries i molts alumnes gaudeixen d’ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada